Organopet

Magyar Angol Német

Akadálymentes oldal

Főprofil

Szilágyi István 1995-ben másodmagával alapította a céget, amelynek fő profilja a vágóhidakon keletkező 3. kategóriás melléktermékek felvásárlása, aprítása, fagyasztása és ezek logisztikája.

Az üzem 1999-es zöldmezős beruházásként történő megépítése óta számos területen terjeszkedett a vállalat, a 2000-es évek elejétől kezdve már a Szilágyi család kizárólagos irányítása alatt. A 2008-as évtől indult technológiai fejlesztések, modernizálás, hűtőház bővítés hozzájárultak a folyamatosan bővülő szolgáltatási palettáról történő, minőségileg kifogástalan vevői kiszolgáláshoz. 2016 végére befejeződtek a legnagyobb fejlesztések, amelyek során a műveletek részben automatizálódtak és robotot is munkába állítottunk. Az üzem teljes kapacitása mára meghaladta az éves 30 000 tonnát. 2019-ben az üzem sikeresen megszerezte az FSSC 22000 minősítést is.

A beruházásokkal a piaci versenyben megalapozott erős pozíciónk tovább fejlődött.

Természetesen a siker kulcsai a hosszú távon együtt dolgozó munkatársak. Büszkék vagyunk gyárunkra, amelynek teljesítményéhez nagyban hozzájárul a benne dolgozó helyi csapat, amely képzett és nagy tapasztalattal rendelkező kollégákból áll.

Az Organo-Pet Kft a kelet-közép európai régió aktív szereplője. Cégünk a speciális termékek, például kacsa-, liba- vagy nyúlhússal készült állateledel alapanyagok egyik legnagyobb magyarországi előállítója.

Versenyképességünket, hatékonyságunkat partnereink hűsége is bizonyítja!