Organopet

Ungarisch English Deutsch Deutsch

Akadálymentes oldal

Fejlesztések

GOP-1.3.1-11/C-2012-0380

A pályázat összköltsége: 31.678.283- Ft

Elnyert támogatás: 20.590.883- Ft

A projekt kezdete: 2012.05.02.

A projekt befejezése: 2012.05.10.

Az ORGANO-PET Kft. technológiai fejlesztésre nyert uniós támogatást az Új Széchenyi terv Gazdaságfejlesztési Operatív Programjában, Innovációs eredmények hasznosításának támogatása című pályázati konstrukcióban.

A fejlesztés során az alábbi új eszközbeszerzés valósult meg a beledi hűtőházban:

A gép megnevezése: LIMA RM 300 S szeparátor.

A gép a kézi megmunkálást követően a csontokon lévő húsmaradványok kinyerésére szolgáló berendezés. A húsos csontokat egy szűrőházban összepréseli és a húsmaradványok egy finom szűrőn át kipréselődnek a csontdarabok közül. A berendezés gazdaságos, magas teljesítményű, egyszerűen használható és minőségi termék - mechanikus úton leválasztott hús-előállítására alkalmas. A berendezés csirke és sertésből származó csontos részeket képes megmunkálni. A berendezés minőségi szeparált hús termék előállítására, 40-45 / sertés csont, illetve 80-85 % baromfi húsos csont szétválasztására alkalmas a nyersanyag fajtájának megfelelően.

Az Organo-Pet Kft a szeparátor beszerzésével egy újabb lépést tett az optimalizált, megbízható működés és a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő gyártás és kiszolgálás irányába.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.