Organopet

Ungarisch Ungarisch Ungarisch Ungarisch

Akadálymentes oldal

GOP-2.1.1-11/A-2011-0438 azonosítószámú pályázat általános ismertetése

A pályázat összköltsége: 34.747180.-Ft

Elnyert támogatás: 13.898.872.-Ft (85 % ERFA, 15 % Magyar Közt.)

A projekt kezdete: 2011.04.14.

A projekt befejezése: 2011.12.01.

Az Organo-Pet Kft. az Új Széchenyi terv, Gazdaságfejlesztési Operatív program keretében sikeresen pályázott technológiai fejlesztésre. A fejlesztés megvalósításával a termelés egyes folyamatai (fagyasztási, higiéniai, logisztikai) javultak, amely a hozzájárult a folyamatosan bővülő szolgáltatási palettáról történő, minőségileg kifogástalan vevői kiszolgáláshoz.

A projekt során beszerzett új eszközök:

1-2.. középnyomású telepített takarító rendszer és tárolótartály-mosó berendezés:

a cégnél minden egyes munkafolyamat megköveteli a maximális higiéniát. A

A takarító rendszer alkalmas a hűtőházban található eszközök, berendezések teljes körű tisztítására.

3-4. új vezetőüléses elektromos targonca és gyalogkíséretű elektromos raklapemelő: beszerzésükkel a feldolgozás során az alapanyagok gyors és időbeni eljuttatása válik lehetővé a telephely adott helyszínére. Beszerzésével a munkafolyamatok hatékonysága javul.

-5. vertikális lapfagyasztó rendszer: kifejezetten állati melléktermékek, vér, belsőségek blokkokban történő fagyasztására alkalmas. Cégünk az eszközök beszerzésével (2 db) a fagyasztási időjelentős csökkenését éri el, hisz a gép 1 óra alatt 394 kg-ot tud -18 fokra lehűteni.

- 6. a raklapfóliázó beszerzésével a „késztermékek” megfelelő minőségű, biztonságos csomagolása, a szállíthatóság feltételei teremtődnek meg.

- 7. léghűtő: a hűtőházban (ládás tároló) elengedhetetlen a hőmérséklet megfelelő szinten tartása, melyre a meglévő léghűtő már nem képes, elhasználódott, annak felújítása sem gazdaságos.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.