Organopet

Hungarian English German German

Akadálymentes oldal

Improvements

Termék előállítás technológiájának fejlesztése
finomaprító berendezés beszerzésével
GOP-2.1.1-09/A/2-2009-0401

A vállalkozás szemszögéből a hosszú távú sikeres és fenntartható működés záloga a folyamatos, jól átgondolt fejlesztések melletti elkötelezettség. Ennek egyik mércéje a folyamatosan bővülő, egyre nagyobb volumeneket rendelő ügyfélkör is.

Jelen fejlesztésünk keretében egy új, 2010. gyártási évű KS FL 248 DK Typ 186 finomaprító gép kerül megvásárlásra, mely a vágóhidakon keletkező 3. kategóriás hulladékok, melléktermékek ledarálása után azok finomaprítására tökéletesen alkalmazható. Az eszköz 200kW-os motorteljesítményével, háromszárnyú késfejével, csigás behordó rendszerével tökéletesen megfelel a vállalat által támasztott követelményeknek, a feladatok elvégzésére teljes mértékig alkalmas. A finomaprító 400 literes tölcsér kör alakú kiképzésének köszönhetően a feldolgozandó termék gépbe való bevitelnél az elakadás, illetve meghibásodás kizárható. Finomaprítás után az előállított termékek fagyasztása és csomagolása azonnal megtörténik. A berendezés teljes mértékben megfelel az Európai Unió biztonsági és higiéniai követelményeinek, rendelkezik CE minősítéssel.
A beruházás megvalósításával a gyártott termékek minősége javul, illetve új termékek előállítására nyílik lehetőség.

A beruházással a piaci versenyben megalapozott erős pozíciónk továbbfejlődik, partnereinket így további előnyökhöz tudjuk juttatni.

Támogatási összeg: 6.581.400 Ft

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.